Jump to content

Megnyílt az első Google márkabolt Londonban

2015. 03. 12. 16:00

A Google az Apple Store-ok példája mentén haladva megnyitotta első saját márkaüzletét, melyet The Google Shopnak nevezett el. A bolt a Currys PC Worldben található meg Londonban.

Az üzlet kínálatának nagy részét a különböző Android készülékek, Chromebookok és Chromecast felszerelések adják, ám emellett az idelátogatók számos Google termék használatának alapjaival is megismerkedhetnek. Az érkező céges megrendelők továbbá a Google Apps demó változatait is kipróbálhatják.

A Google amolyan mini, technológiai kalandparkot rakott össze a shopban, így a vásárlók összefújhatnak egy falat digitális festékkel vagy rácsodálkozhatnak a Google Earth-nek készült lenyűgöző képernyő installációra.

A későbbiek során, állította a Currys PC World fenntartója, a Dixons Carphone Group, a Google azt tervezi, rendszeresen tart oktatást és sajtóeseményeket a helyszínen olyan témákban, mint az online biztonságtechnika és a mobil készülékek használata. A gyerekek számára beütemezett események közt a Virtual Space Camps elnevezésű műsor áll (virtuális űrtábor), melynek során a kicsik a kódolás alapjait sajátíthatják el.

Nemsokára két újabb Google márkabolt nyílik majd más Currys PC World-ökben Fulhamban és a Thurrock Megastores-ban.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: telegraph.co.uk és itechworkshop.co.uk

Írta: Ambróz Nóra