Jump to content

Az Apple média eseményt jelentett be március 9-re

2015. 02. 28. 10:00

Az Apple nemrégiben tette közzé, hogy egy nagyszabású rendezvényt tart a média számára március 9-én, azaz kevesebb mint két hét múlva San Francisco-ban. Minden valószínűség szerint az eseményen kerül bemutatásra az Apple Watch.

Az Apple élőben streameli a helyszínen történő dolgokat, mely nálunk körülbelül este héttől lesz nézhető az apple.com/live-on keresztül a cég eszközein. Ahogy az megszokott a rendezvény többi részletét teljes homály fedi, ám számos iPhone-ban mernénk fogadni, hogy az Apple Watch hivatalos bemutatójára készül az Apple.

Az utolsó hasonló rendezvény során szeptemberben az óra kizárólag demó módban üzemelt, így valószínűleg ez lesz az első alkalom, hogy a készülék teljes kapacitását megismerjük. Az Apple emellett most először tárgyalja majd az akkuélettartam, az alkalmazások és az árak kérdését (erről a 350 dolláros alapkészüléken kívül szintén semmit nem tudunk) valamint gyanítjuk, hogy bejelentik a pontos kiadási dátumot.

Természetesen előfordulhat, hogy az Apple más termékek bemutatására készül, hiszen a MacBook Air sorozatnak is lassan kijár egy frissítés, mondjuk Retina kijelzővel. Abban viszont kételkedünk, hogy az Apple autóját illetően bármilyen híreket is hallunk.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra