Jump to content

Közeleg a Google I/O konferencia

2015. 02. 11. 16:00

Végre bejelentésre került az évente megrendezett Google I/O konferencia időpontja, mely 2015-ben május 28 és 29 közt zajlik majd. A regisztrációt a cég március 17-én nyitja meg az érdeklődők számára.

Lassacskán tavaszodik, ami azt is jelenti, hogy a Google I/O fejlesztői konferenciája egyre közelebb lopakodik hozzánk időben. A Google illetékese, Sundar Pichai egy tweetben tette közzé az esemény részleteit, melyből kiderült, hogy az I/O idén május 28-29-én kerül megrendezésre San Fransisco-ban.

A regisztrációs időszak március 17-én indul és mindössze március 19-ig válthatnak jegyet azok, akik szeretnének résztvenni. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy ez mennyibe fog kerülni, noha a tavalyi adatokból kiindulva sejthetjük, hogy az átlag látogató nagyjából 900 dollárt (250 000 Ft) fog fizetni, míg a kivételes helyzetben lévő egyetemi hallgatók számára 300 dollár (80 000 Ft) lesz a belépő.

Ha szeretnél többet megtudni az eseményről keresd fel a Google hivatalos oldalát ezen a linken és tartsd nyitva a szemedet, ha némi zenés húsvéti tojást szeretnél találni.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: neowin.net és cnet.com

Írta: Ambróz Nóra