Jump to content

Érkezik az OS X 10.10.2 és iOS 8.1.3 frissítés

2015. 01. 31. 10:00

Az Apple az elmúlt napokban kiadta legújabb frissítéseit iOS-re és OS X-re is, melyek esetében főleg jelentős hibajavítgatásokról van szó, így mindenképpen érdemes mihamarabb a legújabb verzióra váltani.

Az Apple-nek úgy látszik, hogy végre leesett, miért adaptálódik készülékeik közönsége olyan lassan az iOS 8-hoz: az új OS mérete magában is elég ijesztő volt ahhoz, hogy sokakat visszatartson. Az Apple éppen ezért a frissítés kiadásával együtt egy kicsit csökkenti az operációs rendszer méretét, így akik az újabb iOS-re szeretnének váltani, azoknak nem kell majd annyi helyet felszabadítani.

Ezenkívül az iOS 8.1.3 egy jó adag hibát is kijavít, melyek az iOS 8-cal érkeztek, ám az Apple nem tért ki rá specifikusan, hogy mely problémákat orvosolják.

A Yosemite 10.10.2 frissítése szintén minden felhasználó számára erősen ajánlott, hiszen javítja a stabilitást és nagyobb biztonságot szavatol a Mac-ek számára. A kikupált problémák közt szerepelnek a WiFi kapcsolat vesztések, a weboldalak lassú betöltése, a Bluetooth gondjainak részleges megoldása és sok minden más.

Azt sajnos egyelőre nem tudjuk, hogy az iOS 8 legújabb frissítése után mennyivel foglal majd kevesebb helyet, de amint kiderül pontosítunk.

Mindkét frissítés már elérhető, így ideje, hogy készülékeidet a legújabb verziókra update-eld.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: macrumors.com és pakwired.com

Írta: Ambróz Nóra