Jump to content

A Google frissíti a Drive appot Mac-re és PC-re

2015. 01. 15. 12:00

A Google a mai nap folyamán frissítette a Drive alkalmazást a Mac-eken és PC-ken. Az update keretein belül érkezett néhány kellemes újdonság is, melyek megkönnyíthetik mindennapjaidait. Többek között a feltöltés státuszának közlése és a sávszélesség korlátozásának lehetősége a két legfontosabb új opció.

Mindenekelőtt most már láthatod az új menügomb segítségével, hogy halad az általad éppen szinkronizált fájlok feltöltése. Ez jól jöhet, ha szeretnéd saját szemeddel látni, hogy valami tényleg 100%-ig odaért, mielőtt elhagynád a házat. Ezen kívül innentől kiemelten jelennek meg az utóbbi időben szinkronizált állományok, melyek megoszthatsz a egyenesen a menu.drive-on keresztül.

Ennél még hasznosabb azonban, hogy innentől korlátozhatod a Drive fel- és letöltésének sávszélességét az alkalmazás preferenciáit kezelő menüben. Ez segít majd, hogy ne akadozzon a streamen éppen nézett videód és ne kergessen az őrületbe a lag Counter-Strike-ban.

A frissítés a különböző régiókba nagyjából most érkezik meg, a Google szerint a következő napok folyamán mindenkihez eljut a Drive app update-je.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: teachthought.com és androidauthority.com

Írta: Ambróz Nóra