Jump to content

Három nem hagyományos karácsonyi paletta

2014. 12. 21. 18:00

A Shutterstock egyik saját designere, Odes Roberts eredetileg a Shutterstockon publikálta ezeket a palettákat, ám akárcsak a The Next Web csapatának, nekünk is megtetszettek a nem hagyományos karácsonyi színösszeállítások. Lássuk mit tehetsz, ha már beleuntál a szokásos zöld-piros-arany szentháromságba!

Az ideji karácsonyi időszak közeledtével ismét előkerültek a jól bevált ünnepi paletták, melyeket már annyiszor láttunk, hogy unjuk őket. Mennyi piros és zöld tűrhető, mielőtt egy designernek kísérletezhetnékje támad? Odes Roberts szerint ennyi éppen elég volt.

Az első paletta szaturált, élénk alapszíneket alkalmaz. Ez az összeállítás a családi összejövetelek pezsgését, a tojáslikőrözést és heves érzelmeket idézi meg nagyszerű módon.

Egy kicsit visszafogottabb paletta a következő, mely az ünnepek meleg hangulatával játszik, így a tompa, lágy, világos sárga, gyengéd zöld és némi levendula kombinációjából áll. Nem olyan harsány, mint az előző, ám semmiképp sem unalmas és szokványos.

Az utolsó paletta mintha csak Tim Burton által kapott volna inspirációt. A fakó színek és a fagyos összhatás a tél sápadt, jeges oldalát idézik meg.

Mit gondolsz ezek utána még mindig a klasszikus zöld piros az egyértelműen legjobb választás, vagy idén kipróbálsz valami újat?

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra