Jump to content

Az Amazon új appja, lusta ajándékozóknak

2014. 12. 15. 16:00

Valószínűleg te is ismersz legalább egy olyan családtagot, aki ahelyett, hogy rendes ajándékot választana, csak a kezedbe nyom egy bankjegyet vagy ajándékkártyát és elküld, hogy vegyél magadnak valami szépet. Az Amazon most éppen ezt az „elegáns” metódust támogatja meg egy új alkalmazással.

Lényegtelen, hogy az ünnep szentségét féltők többsége mit gondol erről az „ajándékozási stratégiáról”, az Amazont ez egy csöppet sem zavarja, sőt éppen ellenkezőleg. Az online vásárlás óriása azt szeretné, hogy könnyen, gyorsan lehetséges legyen beszerezni az efféle „meglepetést” náluk.

Ebből a megfontolásból indította el a cég nemrégiben új alkalmazását a Surprise!-t (Meglepetés!), mely lehetőséget ad arra, hogy szezonális e-cardokat vagy éppen a kínálat egészére vonatkozó ajándékkártyákat osztogass.

Bónusz kényelmi funkció, hogy az alkalmazást összekötheted a Facebook fiókod idővonalával is akár, mely lehetővé teszi, hogy pénz formájában ajándékot küldj szeretteidnek éppen születésnapjuk idején anélkül, hogy azt a látsztatot keltenéd, hogy az utolsó másodpercben kínjában született meg benned ez az ajándékötlet.

Forrás: engadget.com

Fotó: amazon.com és phandroid.com

Írta: Ambróz Nóra