Jump to content

A Twitter visszatekintése 2014-re

2014. 12. 13. 14:00

Idén is eseménydús évünk volt, amiről a szociális média felhasználói nem feledkeztek megemlékezni kedvenc platformjukon, így 2014 minden fontosabb eseménye itt is dokumentálva van. A Twitter mikoroldalán, a #YearInReview-n szeretne külön is helyet adni az év legfontosabb eseményeinek természetesen tweetek formájában.

Sok minden belefér 140 karakterbe, amit érdemes felfedezni az elmúlt 11 hónap eseményeiből. Olyan hírességek váltak Twitter felhasználóvá, mint Robert Downey Jr. és Garth Brooks, szépséges képek kerültek fel a 12. Téli Olimpiai Játékokról Szocsiból februárban vagy éppen megemlékezhetünk Bradley Cooper sztárözönt felvonultató szelfijéről egyenesen a márciusi Oscar-gáláról.

Ha ez nem lenne elég, akkor nyomon követheted a brazil foci VB májusát és azt is, hogy Samuel L Jackson a királyi páholyból mit látott Wimbledonban júliusban. Szomorúbb hír ennél a Malaysia Airlines MH17 járatának esete Ukrajnában, Robin Williams tragikus halála és a hong kongi választások elleni tüntetések szeptemberből.

Mindehhez jön még a Perspectives (nézőpontok) szekció, mely a legnagyobb befolyásssal rendelekező twitterezők kedvenc momentumait emeli ki az évből, amellett, hogy ajánl öt olyan Twitter-fiókot, melyet érdemes lenne követned. Nézz utána mit osztott meg 2014-ben JK Rowling, Aaron Paul, Lady Gaga, Sachin Tendulkar és még sokan mások.

Ha pedig szeretnéd, te magad is értékelheted az évet a mikrooldalon keresztül, mely az alábbi linken érhető el.

https://2014.twitter.com/

Forrás: thenextweb.com

Fotó: blog.gsmarena.com és careers.theguardian.com

Írta: Ambróz Nóra