Jump to content

Kövesd nyomon a Mikulást a Google-lel

2014. 12. 04. 18:00

A Google segítséget nyújt abban, hogy figyelemmel kísérd miként készülődik a Mikulás évente esedékes világkörüli útjára valamint visszaszámolhatsz a nagy napig, amíg elindul. Íme itt a keresőóriás Santa Trackere!

Ha szeretnéd rajta tartani a szemedet a jó öreg Szent Miklóson miközben készülődik az idei ajándékosztásra, akkor a Google lesz az, aki segít az ügyben.

Az ilyenkor szokásos mountain view-i Santa Tracker idei kiadása már élő, egyenes adásban számol vissza és mutatja neked, hol is tart a készülődés. Egészen addig, míg a Mikulás fel nem veszi piros-fehér úti köpönyegét, addig mindvégig újabb és újabb jeleneteket és játékokat ad a Google az épülő Mikulás-falvához. Ennek része lesz néhány helyspecifikus ismeretterjesztő is, melyek által megtudhatod, hogy máshol milyen hagyományai vannak az ünnepnek.

Ezt követően december 24-én (az amerikai Mikulás ilyenkor jár) élőben végigkövetheted a szarvasszán útját a Föld körül. Ha éppen távol lennél a számítógépedtől, akkor bármikor utánanézhetsz a legfrissebb történéseknek egy Android applikáció segítségével, a Santa Tracker mobil oldalán vagy Chromcasttal felszerelt tévéden is.

Forrás: engadget.com

Fotó: potatopranks.wordpress.com és webscripts.softpedia.com

Írta: Ambróz Nóra