Jump to content

A Facebook új technológiai híroldala

2014. 11. 20. 18:00

A Facebook szeretné, hogy ne maradj le a legújabb technológiai hírekről, így olyan oldalt indítanak, mely friss infókkal szolgál az elektronikus világ legforróbb eseményeiről. Noha eddig valószínűleg nem éppen ez jutott eszedbe a szociális hálóról, a Facebook úgy döntött, ideje ezen a területen is jobb nevet szereznie.

Hogy szeretne betörni a Facebook a technológiai híradás piacára? Elsődleges fegyverük újonnan indított oldaluk a FB Techwire, mely egy lapon közli veled magát a hírt és máris olvashatod alatta azt is, hogy mit szólt az infóhoz a többi érdeklődő. Hírek és kommentek egy helyen.

A FB Techwire célközönsége látszólag az újságírók szűk rétege, ám jól jöhet mindenkinek, aki szeretné gyorsan, első kézből megkapni a legújabb technológiai híreket egyetlen helyen anélkül, hogy végig kéne böngésznie hírolvasó alkalmazása újdonságait vagy a Twitteren elhangzott valamennyi releváns tweetet.

Vess egy pillantást a Facebook új alkotására, ha azt szeretnéd, hogy a hírfolyamodba a szokásos családi és nyaralási fotók mellett némi technológia is szerepeljen.

https://www.facebook.com/FBtechwire

Forrás: engadget.com

Fotó: gigaom.com és tweaktown.com

Írta: Ambróz Nóra