Jump to content

Nyomtass Martha Stewart dekorációkat a MakerBot-tal

2014. 11. 19. 18:00

Túltárgyalt kérdés, hogy miért is érdemes otthon 3D-nyomtató eszközt tartani. Egyre többen nem csak magát a készüléket szeretnék eladni, de már a 3D-printer tulajdonosok piacát is érdemes lesz megcélozni, hiszen terjed az új technológiai őrület. Köztük van a MakerBot elnevezésű cég is, mely ezúttal Martha Stewart segítségével ad nyomtatni valót.

A MakerBot vállalat összefogott a Martha Stewart Living-gel, hogy a 3D-nyomtatók tulajdonosai nehogy dekoráció nélkül maradjanak a legközelebbi elegáns party vacsorájuk során. Ennek megfelelően megszületett a Trellis Collection, mely egyaránt tartalmaz szalvétagyűrűket, LED-tartókat (igazi gyertyával nem érdemes kipróbálni a dolgot természetesen), poháralátéteket és ültetőkártyákat.

Amellett, hogy a partnercégek létrehozták a nyomtatható mintákat, létrehoztak három ajánlott, kellemesen pasztel árnyalatú PLA szál színt. Ezeket Jadeite-nek (a zöldes), Robin's Egg-nek (a kék) és Lemon Drop-nak (a sárga) nevezték el. Ezek bármikor kellemes őszi-tavaszi hangulatot varázsolnak az asztalra. Az egyes teríték kiegészítő darabok nyomtatási rajzát letöltheted 99 centért (235 Ft) egyenként vagy az összeset egy csomagban 3 dollárért (730 Ft).

A kezdeményezés egyelőre nem valószínű, hogy igazán nagy közönséghez eljut majd, ám előrevetíti, hogy mi mindent lehet majd csinálni egy 3D-nyomtatóval az otthonunkban.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra