Jump to content

Válaszd meg milyen zene szól a taxiban

2014. 11. 18. 18:00

Sajnos a szolgáltatás csak külföldön érhető el, ám a kezdeményezés felettébb szimpatikus. A Spotify és az Uber partneri szövetséget kötött, melynek eredményeként megválaszthatod, hogy milyen zene szóljon az általad rendelt taxiban.

Eddig sem igyekezett egyik cég sem különösebben titokban tartani, hogy a Spotify és az Uber szövetségre készülődik, ám csak most vált hivatalossá, hogy mire is készültek egészen eddig a szerződő felek.

Nos innentől külföldön számos helyen lehetőséged van rá, hogy zenével együtt rendelj taxit, így a hangszóróból már az előtt kedvenc számod szólhat, mielőtt letetted volna a hátsódat az ülésre. A szolgáltatással kompatibilis autók november 21-én startolnak a világ tíz nagy városában: Londonban, San Francisco-ban, Los Angeles-ben, New York-ban, Mexico City-ben, Nashville-ben, Singapore-ban, Stockholm-ban, Torontóban és Sydney-ben. Később a hét folyamán világszerte több, más helyszínen is bevezetik az új lehetőséget.

A szolgáltatás igénybevételéhez nincs más dolgod, mint összekötni a Spotify fiókodat az Uber profiloddal, így amint legközelebb egy Spotify lehetőségeket biztosító taxit rendelsz, máris válogathatsz kedvenceid zenéid közül ahelyett, hogy a taxisofőr gyakran kétes ízlésére kéne hagyatkoznod.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: mynokiablog.com és phillydiamond.buzznet.com

Írta: Ambróz Nóra