Jump to content

Christian Bale mégsem lesz Steve Jobs

2014. 11. 06. 16:00

Noha korábban már biztosnak tűnt a bejelntés, sajnálatos módon másképp alakultak a dolgok. A szomorű helyzet az, hogy Christian Bale mégsem játsza majd Steve Jobs szerepét az Apple legendás vezérigazgatójának életéről szóló portréfilmben.

Mindössze két hét telt el azóta, hogy Hollywoodban közzétették, hogy a korábban Batmant és sok más ikonikus karaktert alakító Christian Bale viszi majd Steve jobs szerepét a róla készülő életrajzi moziban. Ekkor még úgy látszott, hogy maga a színész is igazán lelkesen készül a feladatra.

Ennek ellenére azonban a The Hollywood Reporter az elmúlt napokban közölte, hogy Bale mégiscsak visszalépett. A készülés ideje alatt úgy döntött, hogy a szerep mégsem felel meg neki, noha a film forgatása is már időzítve volt idén télre.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Bale döntése befolyásolja-e majd Seth Rogent, akit nemrégiben az Apple társalapítójának, Steve Wozniaknak szerepére jelentettek be. Reméljük, hogy nem.

Más fontosabb kérdéseket is felvet azonban Bale távozása. Egészen pontosan arra kíváncsi most mindenki, hogy kit találnak a helyére. Ismét Ashton Kutcher lesz Jobs? Reményeink szerint, hamarosan minden kiderül.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: spyhollywood.com és empireonline.com

Írta: Ambróz Nóra