Jump to content

Küldj ürüléket díszdobozban a világon bárhova

2014. 11. 05. 20:00

A netes anonim rendelés egyik hihetetlen csodája a ShitExpress, mely lehetővé teszi, hogy Bitcoins vásárlás útján a világ bármely részére, akármelyik ősellenségednek, kedves üzenetet mellékelve, díszdobozban lópotyadékot küldj. Lehet egyből elgondolkodik az életén és mindenkihez sokkal pozitívabban viszonyul...

Az interneten bármit megtalálhatsz. Szószerint bármit! Még egy olyan szolgáltatást is, mely egy kupac trágyát küld valakinek, aki szerinted éppen ehhez méltóan viselkedett. Az új kezdeményezés neve a ShitExpress, mely korábbi riválisaival szemben elfogadja a Bitcoins-t, így teljes anonimitást biztosít. Ha nem szerepel az ügyben bakkártya, akkor nem is lehet lenyomozni a dolgot, főleg, ha elég gondosan böngészed a netet a rendelés ideje alatt.

Bitcoin-ban 17 dollárnak azaz 4 200 forintnak megfelelő összegért küldhetsz valakinek egy csomag lóürüléket. A szolgáltatás oldalán szerepel, hogy a későbbiekben bővíteni szeretnék a kínálatot, mint minden magát komolyan vevő vállalkozás. A pakkot ezután a világon bárhova kiszállítják.

Az árban benne szerepel a csomagolás, mely esetében választhatsz egyszerű kartondobozt vagy álcázhatod a küldeményt elegáns ajándékként. Emellett ennyi pénzért a cég gondoskodik a szállításról, sőt egy személyes kis üzenetet is mellékelhetsz, mely remélhetőleg hat majd haragosod lelkére, ha a lótrágya nem.

A Motherboard újságírója Jason Koebler rendelt egy díszdobozost változatot, mely elmondása szerint szezonálisan öltöztetve, halloweeni ajándékcsomagként érkezett. Érdekes meglepetésben lesz azonban része annak a szerencsétlen határőrnek, aki esetleg egy szigorúbb csomagküldési protokollal rendelkező ország peremén vizsgálja a behozni kívánt dobozkát...

Forrás: engadget.com

Fotó: mcdfoto.com és pointriderrepublican.typad.com

Írta: Ambróz Nóra