Jump to content

Seth Rogen lesz Woz a Steve Jobs filmben

2014. 11. 02. 16:00

Szépen lassan alakul a Steve Jobs életéről szóló film szereplő gárdája. Miután megtudtuk, hogy a legendás Apple-vezetőt ki alakítja, sorban fény derül a mellékszerepek színészeire is. Ezúttal Seth Rogent jelentették be, mint a társalapító Steve Wozniakot.

Azt már régebb óta tudjuk, hogy maga Christian Bale fogja megformálni Steve Jobs-ot, kinek ikonikus karaktere már korábban is ihletett filmet. A Variety-ben a mai nap folyamán az is kiderült, hogy az egykori Batman oldalán Seth Rogen alakítja majd az Apple társalapítójának, Steve Wozniaknak avagy röviden csak „Woz”-nak szerepét.

A Variety emellett azt is tudni vélte, hogy a Gettó milliomosból ismert Danny Boyle is feltűnik a filmben, méghozzá az igazgatói székben.

A mozifilm forgatókönyvéért Aaron Sorkin lesz a felelős, kinek munkáját már ismerhetjük a 2010-ben megjelent Szociális háló által. A sztoriról egyelőre annyit tudunk, hogy Walter Isaacson nagysikerű biográfiáján alapul és követi a tavalyi Ashton Kutcherrel megjelent életrajzi filmet.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: mashable.com és spyhollywood.com

Írta: Ambróz Nóra