Jump to content

Facebook Messenger első reklámja

2014. 10. 25. 18:00

Tekintve, hogy lassan számtalan alkalmazás igyekszik megoldani ugyanazt a problémát, ezért nem lehet pusztán abban bízni, hogy a legjobb lesz a verseny győztese. Sokkal inkább valószínű, hogy az marad talpon, akinek a legjobb a marketingje. Ezt a Facebook csapata is pontosan tudja, így a Messenger első reklámjával nagyon igyekeztek célba találni.

Mióta a különböző üzenetküldő alkalmazások széles és egyre növekvő palettájáról válogathatunk, azóta egyre fontosabb a cégeknek is, hogy meggyőzzenek minket arról, hogy az ő szolgáltatásukat válasszuk vagy éppen tartsunk ki mellettük. Ez a gondolat látszik megbújni a Facebook nemrég kiadott rövidke videója mögött is, mely a Messengert reklámozza.

A filmecske kissé cukrosra sikeredett, ráadásul arról sem derül ki túl sok minden, hogy a Messenger miben is jobb, mint versenytársai. Ám a cég első körben valószínűleg egyszerűen csak szeretné visszaszerezni azokat a felhasználókat, akiket akkor veszített el, amikor egy második különálló appot is ráerőltetett fogyasztói körére. Matricákból azonban évekre elegendő mennyiséget láthatsz.

Mindenesetre érdekes módja ez egy ennyire elterjedt app újrafelfuttatásának. Kíváncsaiak vagyunk rá, milyen további eszközökkel sikerül majd még tukmálni a Messengert a WhatsApp felvásárlása után.

https://www.youtube.com/watch?v=hMJvw-RfTEI

Forrás: thenextweb.com

Fotó: advar.ps és noticias.softonic.com

Írta: Ambróz Nóra