Jump to content

Windows 10 Windows Phone értesítésekkel

2014. 10. 22. 20:00

A Windows 10 célja, hogy egységesítse a felhasználói élményt az okostelefonoktól a PC-kig, így nagyon is van értelme, hogy az eddig mobilok kiváltságaként működő feature a számítógépes asztalra is eljusson. A Microsoft úgy gondolja, elveit betartva, ez így helyes.

Redmond csapata a Windows 10 Technical Preview legújabb frissítésével a Windows Phone Action Center (az értesítések kezelésére szolgáló felület) a PC-k asztalaira is átvándorolt. Legyen szó egy alkalmazás frissítéséről vagy egy nagyon fontos meeting közeledéséről, mindenről mindent megtudhatsz egyetlen helyen központosítva.

Ennek értelmében kitörölheted a rutinodból a Live Tiles ellenőrizgetését és magukat az alkalmazásokat sem kell elindítanod, hogy értesülj mindenről. Egyelőre több mint valószínű, hogy nem érdemes ezért a Microsoft új operációs rendszerének elő-elő-elő-előnézetét letölteni, csak hogy ezt kipróbáld, ám ha már amúgy is rendelkezésedre áll a Windows 10, akkor legalább egy pillantás erejéig tiszteld meg a jelenleg érdekesnek tűnő feature-t.

Forrás: engadget.com

Fotó: blogs.windows.com és computerworld.com

Írta: Ambróz Nóra