Jump to content

Az iOS 8.1 eljövetele

2014. 10. 21. 17:00

Vége a várakozásnak. Megérkezett az Apple operációs rendszerének legújabb frissítése, az iOS 8.1, mely számos csábító újdonsággal kecsegtett. A mai nap folyamán elérhetővé vált update-ben helyet kapott többek között az Apple Pay és az SMS Relay, sőt visszatért a Camera Roll is.

Az Apple tartotta a szavát és időben, viszonylag zökkenő mentesen, az ígért tartalmakkal megérkezett az iOS 8.1. Ennek részeként visszatért a sokak által hiányolt Camera Roll, megérkezett a hetek óta hype-olt Apple Pay az iPhone 6 és iPhone 6 Plus eszközökre, sőt a frissítés támogatja azt is, hogy SMS-eket küldj a Mac-edről. Egyéb érdekesség, hogy az iOS 8.1 lehetővé teszi azt is, hogy teszteld az iCloud Photo Library béta változatát, ám egyelőre ne számíts tökéletes működésre.

Az 117 Mb-os update letöltését a szokásos módon érheted el a Software Update beállításoknál az iOS eszközödön. Az frissítést először az Apple az iPad és a Retina iMac bejelentésének eseményén mutatta be múlt héten.

Említést érdemel még, hogy az iOS 8.1-ben jónéhány bugfix is szerepel, melyek javítani fognak az üzenetküldés, a WiFi használat, a Bluetooth kapcsolat megbízhatósága, a képernyőkezelés, a Safari böngészés és az elérhetőség felhasználói élményén.

Forrás és fotó: thenextweb.com, techradar.com és theverge.com

Írta: Ambróz Nóra