Jump to content

Erősít a "Meki" digitális fronton

2014. 08. 21. 13:52

Úgy tűnik a McDonald's gyorsétteremlánc új statégiákkal próbálkozik, hogy még többet fogyasszunk ínycsiklandó, ám a keringésünknek nem túlzottan kedvező ételeiből, ez pedig a digitális színtéren történő jelenlét megerősítését jelenti a jelek szerint.

A Golden Arches nemrég vette fel a Ticketmaster volt vezérigazgatóját, Julia Vander Ploeg-et, valamint számos új állásra keresnek jelentkezőket, amiből úgy tűnik, hogy a cég létre akar hozni egy profikból álló csapatot Vander Ploeg irányítása alatt, céljai eérésének érdekében, amelyekbe beletartozik a digitális szórakoztatási és zenei szolgáltatásainak kibővítése.

Ezen kívül keresnek fejlesztőket a mobilis honlap tökéletesítésére, játékok fejlesztésére és legföképpen egy olyan app kifejlesztésére, melynek segítségével a felhasználók meg tudják rendelni ételeiket a világ bármely pontján. Sajnálatos módon a cég nem avatta be a nagyközönséget a konkrét terveibe és semmilyen részleteket nem közölt az új alkalmazásokról, úgyhogy még várnunk kell, de nem kizárt, hogy a kövőben belefutunk a Meki által kiadott játékoka és letölthető zenékbe.

Forrás: engadget.com / fotó: engadget.com & logos.wikia.com