Jump to content

World of Warcraft- Repülő kalózhajót szerezhetünk az előfizetés mellé

2018. 09. 20. 18:41

A Blizzard egy nem mindennapi ajánlattal csábítja gyanútlan áldozatait a World of Warcraft egyszer megfog és többet el nem ereszt univerzumának karmai közé. Egy teljesen felszerelt Dreadwake Mount jár a 180 napos előfizetés mellé.

Kérem szépen akció!! Itt akció van!! Egészen pontosan egy 65,94 eurós csomagról beszélünk, amiért a jő öreg Battle.net 180 nap játékidőt ad nekünk a világ egyik legnagysz, legnépsz, legöregebb MMORPG-jében, a World of Warcraft-ban, de ez még nem minden. Függőségünk csillapítása mellé még egy vadonatúj, frissen felkrákenezett Dreadwake Mount is a miénk lehet. Hát lehet szebbet és jobbat kínálni, mint egy repülő kalózhajó? Mondjuk néhány nem teljesen unalmas BFA feature az IE és a Warfront helyet, de most ne akadjunk fent az ilyen apróságokon, hiszen van itt pénzért vehető mount némi gametime kíséretében, amiért újra kiadhatunk egy kiegészítőnyi pénzt.

A mount egyébként vásárlás után rögtön aktiválódig és elérhető lesz az összes jelenlegi és majdani karakterünk számára. Ha egy karakterünk még nem tanult meg repülni vele, akkor sincs gond, hiszen a földön is remek közlekedőeszközként szolgál. Kár hogy a vízen nem boldogul..

 

(Forrás: battle.net Kép forrása: battle.net)