Jump to content

Nintendo Switch-re is kijön a Cities: Skylines

2018. 09. 17. 08:45

Egy igazi meglepetés vendég tűnt fel a szeptemberi Nintendo Direct bejelentései között, méghozzá a Paradox méltán népszerű városépítő játéka, a Cities: Sklylines.

A Cities: Skylines nyugodt szívvel mondható generációjának legjobb városmenedzselő játékának, így aztán egészen biztosan sokan fognak örülni a következő hírnek, miszerint eme népszerű tétel mostantól ott leledzik majd a Nintendo Switch konzolon játszható többi remek játék között.

A Cities: Skylines megjelenése nem csak azért érdekes, mert nem igazán találunk hasonló, illetve hasonlóan jó játékot Switch-re ebben a kategóriában, de azért is, mert ez a Paradox első Switch konzolra megjelenő játéka. Kérdés lesz-e folytatás, mondjuk E4 Switch edition? Elképzelni se igazán akarjuk.

A Cities: Skylines 30 dolláros áron fog kijönni Switch-re az After Dark és a Snowfall expanziókkal együtt. A Switch kiadás új UI-t és HD Rumble, valamint Switch Pro kontroller támogatást kap. Az űj játékosokat pedig egy sor teljesen új kaland várja majd a tutorial módban, hogy a lehető leggyorsabban bele rázódjanak a bizniszbe.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)