Jump to content

Új karaktert mutat be a legújabb Soulcalibur 6 trailer

2018. 08. 30. 07:56

Azwel lesz a Soulcalibur sorozat legújabb szereplője, akiről eddig még csak nem is hallottunk, de már el is kezdhetünk ismerkedni vele a Soulcalibur 6 legfrissebb trailerével.

Nem egy mindennapi figurával bővül a Soulcalibur 6 szereplőlistája. A játék legújabb karaktere, Azwel, akinek életrajza arról árulkodik, hogy ő még bizony a Római Birodalomban született, majd az Aval szervezet tagjává vált.

Első ránézésre Azwel minimum egy gazfickó, de gonosztevőnek is teljesen beillene, pedig „halhatatlan szeretettel él az emberiségért” és azon van, hogy segítsen megállítani a közelgő világvégét. Azwel mindehez egy roppant misztikus és egyedi fegyvert választott magának segítségül, a Plaindromeot, ami egyszerre egy szent és elátkozott fegyver. A fegyver megadja neki a képességet, hogy egy óriási fejszét, két egykezes kardot vagy egy pajzs és lándzsa kombinációt idézzen magának a csaptában. Mindegyik fegyver különböző harc stílust tesz lehetővé, így ilyen téren talán a játék egyik legsokoldalúbb karakterével van dolgunk. Itt pedig jöjjön a trailer:

A Soulcalibur 6 október 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)