Jump to content

Transference – Szeptemberre várhatjuk az Ubisoft legújabb horrorját

2018. 08. 21. 11:03

Az Ubisoft és a SpectreVision bejelentette a Transference nevezetű, történetközpontú horror játék megjelenését, amit PC-re (VR), PS4-re és Xbox One-ra is várhatunk.

A legfrissebb hírek szerint, PC-re és konzolokra nézve egyaránt idén szeptember 18-án lesz esedékes a Transference megjelenése. Hogy pontosan miféle horror játék is lesz a Transference, abba némi betekintést nyerhetnek a játékosok a The Walter Test Case demóval, ami egyfajta előzményfejezetként funkciónál a játékhoz. Néhány évvel a Transference eseményei előtt zajlik a demó cselekménye, megismertetve a játékosokat azokkal a kisérletekkel, amiket aztán a fő játék szörnyűséges eseményei követtek. Íme a demó gamescom trailere, ha esetleg vizuálisan is szeretnénk magunkat megkísérteni a sztorival:

Transference: The Walter Test Case demóban egy PTSD-ben szenvedő elme emlékfoszlányait kell majd kirakós darabjaiként kibogozni, hogy rájöjjünk, hogy valójában mi is folyik körülöttünk.

A Transference szeptember 18-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A játék támogatni fogja a PSVR, a HTC Vive és az Oculus Rift VR headseteket.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)