Jump to content

Ma ér véget a Battlefield 5 zárt alfa második felvonása

2018. 08. 16. 16:47

Ezen a héten vette kezdetét a semmiből jött bejelentés nyomán született második PC-s Battlefield 5 zárt alfa teszt, ami a mai nappal véget is ér.

A DICE mindenkit meglepett (bár voltak apró jeleik), amikor bejelentette, hogy tart egy második zárt alfát is a Battlefield 5 tesztelésére. Pletykák ugyan szóltak róla, de mivel általában egy Battlefield játék csak egy ilyet lát életében, így kétesnek tűnt a dolog, aztán mégis. Sajna ez se tarthatott öröké. A második alfa tesztből már csak alig néhány óra van hátra, amit érdemes alaposan kihasználni azoknak, akik voltak olyan szerencsések, hogy bejutottak.

Igen, a Battlefield 5 második alfa tesztje pontosan a Battlefield 5 gamescom 2018 trailerének debütálásával egy időben fog zárulni. A Battlefield 5 zárt alfára csak meghívásos alapon lehetett bejutni. Az EA emailben küldte ki a kiválasztottaknak a meghívót. Lessünk rá, hátha mi is kaptunk, mert most még éppen-éppen hasznosítható.

A Battlefield 5 október 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ettől korábban csak EA Access és Origin Access előfizetéssel, október 11-től kezdődhet a móka.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)