Jump to content

Készülőben a Torchlight MMO

2018. 08. 16. 08:36

Már meg is untad a World of Warcraft-ot és/vagy csak kéne valami igazán új MMO? Ne adj isten szereteted a Torchlight játékok világát? Akkor egy szót se többet, csak kövess.

Új hírek érkeztek a Torchlight Frontiers-ről, ami nem más lesz, mint egy a Torchlight játékokkal azonos univerzumon nyugvó MMO. A játékot az Echtra Games készíti, ahol ugyan ülnek majd olyan öreg motoros fejlesztők, akik már az első két Torchlight játéknál is ott voltak, de a folytatással egy új irányt szeretnének felvenni.

Ez az új irány pedig az MMO. A Torchlight eddig, mint egy H&S ARPG sorozat volt ismert, ami nagyban hozta az első két Diablo játéknál bevált receptet, miközben azt sikerrel formálta a saját szájízére és még hozzá is tett ezt-azt.

Az Echtra Games egy új stúdió, amit direkt azért hoztak létre, hogy kiaknázzák a Torchlight világában rejlő lehetőségeket. Ez az új MMO tökéletes lehetőség erre, de hogy hogy is fog ez kinézni, arról az alábbi első, de minden bizonnyal messze nem utolsó fejlesztői videóban halhatunk maguktól a játék készítőitől. Jó szórakozást!

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)