Jump to content

TWD Negan csatlakozik a Tekken 7 harcosaihoz

2018. 08. 07. 09:11

Sose találtuk volna ki, merni se álmodtuk volna róla, de minden bizonnyal nem vagyunk vele egyedül, amikor azt mondjuk, hogy nagyon örülünk a Tekken következő karakterének.

A hétvégi EVO 2018 alatt tett néhány nagy bejelentést a Namco, s köztük akadt egy, aminek a Tekken/The Walking Dead rajongók nagyon örülhetnek majd, már ha bírták a sorozat legutolsó, s egyben legbetyárabb antihősét. Bizony nem másról koptatjuk itt a virtuális oldalakat, mint Neganről, aki egyike lesz annak a 6 új hősnek, akik csatlakoznak majd a Tekken 7 felhozatalához az új szezon részeként.

Negan természetesen sehova se megy legjobb barátja és kedvese, Lucille a baseball ütő nélkül, szóval hármat találhatunk, hogy milyen fegyverrel fog harcolni a többi karakter ellen. Az már biztos, hogy a Tekken 7-es Negan hangját ugyanaz a Jeffrey Dean Morgan adja majd, aki egyébként a sorozatban is alakítja, így ebből a szempontból teljesen autentikus lesz az élmény.

Kaptunk egy új trailert is a bejelentés mellé, ami sajnos megjelenési dátumot nem tartalmaz, viszont az érdeklődésünket felkelteni teljesen jó.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)