Jump to content

Az Nvidia már kész a Battle for Azeroth érkezésére

2018. 08. 04. 16:00

Nyakunkon nem egy, de rögtön két sokak által várt megjelenés is. Hamarosan befut a Monster Hunter World PC-re, miközben a következő World of Warcraft sincs már messze. Ideje drivert frissíteni.

Az Nvidia pedig már kész is, hogy kiszolgálja a játékosokat a legújabb driver verzióval a grafikus kártyáikhoz. A 398.82 WHQL driver már letölthető,  s vele GPU részről készen is állhatunk a Monster Hunter World PC-s megjelenésére, valamint a World of Warcraft eddigi legnagyobb, s egyben legújabb expanziójára, a Battle for Azeroth-ra.

Az Nvidia nem említett semmi specifikus javítást, amit a 398.82 hozna, ami mondjuk egy kissé kiábrándító. A Monster Hunter World egy elég gépigényes játéknak néz ki, szóval reméljük, hogy az új driver valahol azért csak segít egy kis extra fps-t kicsikarni a VGA-ból.

Mint minden új drivert, ezt is letölthetjük az Nvidia honlapjáró, vagy használhatjuk Geforce Experince applikációt, ami aztán a későbbiekben jelzi is, ha újabb driverek érkeznek.

A Monster Hunter World augusztus 9-én rajtol el PC-n, míg a World of Warcraft: Battle for Azeroth csak néhány nappal utána, augusztus 14-én érkezik meg.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)