Jump to content

Eltűntek a Marvel Ultimate Alliance játékok

2018. 07. 28. 17:01

A Marvel Ultimate Alliance és annak folytatása nemes egyszerűséggel kámforrá vált az összes digitális platformon, ahol korábban jelen volt (Steam, PS4 és Xbox One).

Elnézve, hogy micsoda figyelmet kapnak napjainkban a szuperhősök körül forgó filmek és sorozatok, meglepő, hogy videojáték fronton a legutolsó Marvel hír Thanos Fortnite-os érkezéséről szólt, az pedig ügye nagyon nem tegnap volt. A jó hír, hogy azért ott van néhány klasszikus cím, hogy tartsa a frontot, mint például a Marvel Ultimate Alliance, vagy legalábbis lenne, ha nem tűntették volna el az összes online platformról.

A Marvel Ultimate Alliance 1 és 2 eltűnése azért is meglepő, mert mindkét játék csupán 2016-ban lett újra-kiadva, habár mindkettő számos technikai problémával küzdött, amiket az Activision igyekezett befoltozni. Ezek a játékok olyan akció-RPG-k (voltak?), amelyekben a játékosok saját kis szuperős csapatukat formálhatták meg a Marvel univerzum játszható karaktereiből. Az eredeti játék Galactus és Doctor Doom után küldte a hősöket, míg a folytatás már a népszerű Civil War történetszál körül kanyargott.

Kicsit úgy néz ki ez a hirtelen eltűnés, mintha lejárt volna az Activision Marvel szerződése, habár ha megvásároltuk ezeket a játékokat, akkor a játékkönyvtárunkban még megtalálhatjuk őket elviekben. Kérdés megújítják-e, lévén nem nagyon szólnak a hírek új Marvel projektről a cég felől? A legutolsó Marvel fejlesztés, amiről hallani lehetett, azon a Square Enix dolgozik, de még abból is kitudja mi lesz.  

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)