Jump to content

Hajvágást kaphat Dante a Devil May Cry 5-ben?

2018. 07. 25. 22:32

Emlékszünk még, amikor a DMC Dantéjának rövid fekete haja volt és az emberek teljesen megörültek tőle? Hát nem volt nagyszerű? A történelem meg ismételheti magát újra, ahogy szokta.

A Capcom szépen lassan elkezdte szórni az infókat a DMC sorozat következő részéből, amit már mind úgy várunk. A Devil May Cry 5 egy kis változást hozhat a Dante cosplayezők életébe, ugyanis a játék egy pontján megrövidülhet hősük, úgy fejtájékon. A játék debütáló trailerben Dantét motorháton láthattuk csatába érkezni, miközben rendesen belekapott a hajába a szél.

A magam részéről kíváncsian vártam, hogy a következő rész vajon egy bőlcsebb Dantét hoz-e majd, hiszen a kor már felette is kezd eljárni, vagy még mindig a jó öreg dölyfös bunkó lesz, akit mind olyan jól ismerünk és fogjuk rá még kedvelünk is. Nos a trailer erre talán válasz, elvégre bukósisak nélkül motorozik, miközben nem hogy a szemébe, de az egész arcába bele log a frizurája. Otthon ne próbáljátok ki!

Matt Walker, a játék producerre is elismerte, hogy bizony abban a bizonyos szituációban nem éppen a legpraktikusabb Dante hajviselete, de egyben azt is hozzátette, hogy talán majd kiokoskodik valamit, hogy menedzselhetőbbé tegye a motorvezetést. Mi nem is tudtunk egyből másra gondolni, mint hogy a játék egy pontján Dante előkapja a hajvágó gépet és tojásfejet csinál magának.. az lenne csak igazán áramvonalas.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)