Jump to content

Boldog Születésnapot Fortnite!

2018. 07. 22. 17:14

Mint azt már valószínűleg minden igazi Fortnite rajongó tudja, ezen a héten ünnepeli kedvenc játékuk első születésnapját, ami eme rövidke idő alatt, a világ leghíresebb játékainak egyikévé nőte ki magát.

Talán észre se vettük, hogy a Fortnite Battle Royale már milyen régóta velünk van, de mi szólunk, hogy már lassan egy éve, s ezt hamarosan meg is tudjuk majd ünnepelni, méghozzá az összes játékostársunkkal együtt. Hogy hogyan? Július 24-én veszi kezdetét a játék első születésnapját megünnepelni hívatott esemény, ahol különféle feladatokat teljesítve oldhatjuk majd fel a különleges ajándékokat. A születésnapi esemény küldetései és teljesítésükért járó jutalmak, csak az esemény ideje alatt lesznek elérhetőek, így a héten feltétlen szenteljünk némi időt a Fortniteozásnak, ha szeretnénk megszerezni őket.

A feladatok maguk igazán egyszerűek, mint például játszunk 14 mérkőzést 5k XP-ért vagy okozzunk 1k sebzést ellenfeleinknek egy csinos kis emotikonért. Ahogy a képen is látható, összesen 3 ilyen küldetés vár ránk, de ha teljesítjük mind a három kihívást, akkor még a küldetések teljesítéséért járó jutalmakon felül a miénk lehet egy Birthday Cake Back Bling ingame tárgy.

A Fortnite születésnapi eseménye július 24-én veszi kezdetét.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)