Jump to content

Októberben jön ki a Call of Cthulhu

2018. 07. 18. 17:53

Megjelenési dátumot kapott a klasszikus pen&paper RPG-n alapuló Call of Cthulhu nevezetű kalandjáték, amit így már októberre várhatunk.

A Cyanide fejlesztette Call of Cthulhu várható megjelenése nemrég még valahova idén őszre volt tehető, de ezt egy kisebb baki folytán sikerült leredukálni október 30-ra.

A helyzet az, hogy a hivatalos bejelentés előtt, egyszer csak megjelent a játék Steam oldalán az október 30, mint megjelenési dátum, holott ezt a fejlesztők így pontosan még nem mondták ki.

A Call of Cthulhu először még 2014-ben lett bejelentve. A játékot kezdetben a Sherlock Holmes sorozatot fejlesztő FrogWares vitte, még nem egy időre elcsendesedtek a projekt körül a dolgok. Később a Cyanide csapatának kezében indult be újra a játék fejlesztése.

Mindenesetre, ha már így alakult, a fejlesztők nem tagadták a dolgot, s megerősítették, hogy korrekt a kiszivárgott dátum. Sőt, még ennél is több jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a játék nem csak PC-re, de PS4-re és Xbox One-ra is október 30-án fog kijönni.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)