Jump to content

Megjelenési dátumot kapott PC-re a The Bard’s Tale 4: Barrows Deep

2018. 07. 13. 02:09

Az inXile Entertainmen nem fukarkodott a napokban az izgalmas bejelentésekkel. A Wasteland 2: Director’s Cut  Swich verziója után, most a The Bard’s Tale 4: Barrows Deep kapott végre egy egészen közeli megjelenési dátumot.

A minap végre bejelentésre került a The Bard’s Tale 4: Barrows Deep megjelenési dátuma, már legalábbis ami a PC platformot illeti.

A The Bard’s Tale 4 visszatér a sorozat gyökereihez, ami azt jelenti, hogy a játékosok ismét Caith világa felé indulhatnak kalandozni és szinteket lépdesni.

Ebben az egyjátékos RPG-kalandban kis csapatunkat irányítva számos felfedezésre váló rejtély, rejtvény, na és persze megharcolandó küzdelem várja a játékosokat. Készüljünk fel rá, hogy labirintus-szerű kazamatában fogunk küldetéseket teljesíteni és mágikus szörnyekkel harcolászni.

A játék Kickstarter oldalán már elő is rendelhetünk a különféle kiadások közül tetszésünk szerint. A mai nappal elindult a béta is mindazoknak, akik már elkötelezték magukat a játék megvásárlása mellett.

A játék maga szeptember 18-án jelenik meg PC-re, de lesz Linuxra, Mac-re, Xbox One-ra és PS4-re is tervbe van, viszont arra még várni kell.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)