Jump to content

Warframe – Készülőben a Nintendo Switch kiadás

2018. 07. 10. 18:40

A Warframe fejlesztője, a Digital Extremes bejelentette, hogy F2P online shooterjük hamarosan Nintendo Switch-re is kijön.

A Digital Extremes a Warframe YouTube csatornáján jelentette be, hogy készül a Switch port, méghozzá nem is akárkik segítségével. A Warframe Nintendo Switch verzióját ugyanaz a csapat veszi majd kezelésbe, akik a Doom és a Wolfenstein játékok konzolos portolásáért is felelnek. Megjelenési dátum az viszont még egyelőre nincs, habár a Nintendo elnőke, Tatsumi Kimishima előző héten arról beszélt, hogy erős őszi felhozatallal készülnek a Switch-hez, így nem kizárt, hogy ennek akár már a Warframe is a része lesz.

Kelleni is fog néhány jó név a Nintendo Switch oldalára, hiszen az idei E3 felhozataluk nem volt valami fényes, már-már unalmas. A Fortnite és a Super Smash Bro volt csupán nagyobb név, amit ki lehetett emelni.  Ez mondani se kell, nem túl sok. Persze akad már néhány kiváló játék a platformra, mint a Bayontta 1 és 2, a Doom, a Fire Emblem Warriors, és persze a felejthetetlen Breath of the Wild. Mégis, remélhetőleg ősszel tényleg odalép kicsit a Nintendo, mert ez így kezd nagyon sovány lenni.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)