Jump to content

Csúszik a Warhammer 40k: Inqusitor – Martyr konzolos megjelenése

2018. 07. 03. 00:43

Július egyik jó hírének ígérkezett a Warhammer 40k: Inqusitor – Martyr megjelenése PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de ez sajnos elmarad. Helyette tovább kell várnunk.

Nem először, de remélhetőleg utoljára esik meg, hogy a Warhammer 40k: Inqusitor – Martyr konzolos megjelenését elhalasztja a kiadó. Nem is olyan rég írtunk róla, hogy ennek a játéknak a PS4 és XO megjelenése lesz a hónap egyik üdítő színfoltja, de most úgy áll, hogy július 5-ről egészen augusztus 23-ra kellett áthelyezni a konzolos debütálás időpontját.

Az eset elég kiábrándító , ráadásul egyelőre pontosan nem derült ki, hogy a NeocoreGames-nek miért kell még tovább csaknem két hónap a konzolos verzió polírozásához. A Warhammer 40k univerzumában játszódó ARPG-t eredetileg még 2015-ben jelentették be, majd PC-re idén június 5-én jelent meg. Hogy a játék nem jött ki már ekkor konzolokra is, az már önmagában egy kicsit furcsa volt, habár nem példanélküli, de azaz egy hónap ide vagy oda nem tűnt nagy különbségnek. Ellenben a mostani csúszással már kezd kissé kellemetlen lenni a játékra konzolon várakozok számára.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)