Jump to content

Fortnite S5 kezdeti dátuma bejelentve – Pénteken indul a Bónusz XP hétvége

2018. 06. 27. 12:48

Az Epic Games végre hivatalosan is megerősítette a Fortinte következő, azaz 5. szezonjának kezdeti dátumát. Sajna még egy kicsit várni kell, de addig is lesz mit csinálni.

Közeledik a Season 4 vége, hovatovább már szinte itt is van. Búslakodni még sincs miért, hiszen ez azt is jelenti, hogy hamarosan indul az 5. szezon. Egészen pontosan július 12. (8am GMT).

Hogy addig se unatkozzanak a játékosok, illetve legyen esélyük kiaknázni a Battle Pass egységük,  egy bónusz XP  hétvége következik június 29-től, ami július 2-án ér majd véget.

Az S5 kezdeti dátumát megerősítő bejelentés a Fortnite Playground LTM hírével együtt érkezett az Epic csapatától. Fortnite Playground LTM egy praktikus újítás lesz, ami lehetővé fogja tenni a játékosoknak, hogy akár négy fős csapatokban gyakorolják az építkezést egy védett zonában.

A mai nappal megérkezett a dupla pisztoly mint új fegyver, illetve leváltásra került a gránátvető egy tűzijátékokat szóró fegyverre, mert ügyebár a tűzijátékokat mindenki szereti, pláne július negyedike felé közeledve.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)