Jump to content

Kingdom Come: Deliverance - Hardcore mód és egy új DLC trailer

2018. 06. 26. 21:29

A Warhorse Studios ígéretéhez híven hamarosan szállítja a Kingdom Come: Deliverance  következő DLC-jét, amihez egy új trailert is megelőlegeztek, illetve egy korábban tett másik fogadalmuknak is eleget tettek egyúttal.

Ez a fogadalom pedig nem más, mint a hardcore vonalas rajongóknak kedveskedő harcore mód a Kingdom Come: Deliverance –hez. A játékosok a játékot lényegesen nehezebbé tevő játékmódot már le is tölthetik a mai napotól, méghozzá teljesen ingyen.

A Harcore mód igazi túlélős szerepjátékká változtatja a középkori Európában játszódó játékot. Az életerönket és egyéb a játékot alapjáraton megkönnyítő felhasználói felületeket egész egyszerűen kikapcsolták ebben a módban, hovatovább a harc és a tájékozódás is sokkal realisztikusabb lett a fejlesztők elmondása szerint.

Automatikus mentés? Na azt teljes egészében elfelejthetjük. Helyette kaptunk viszont néhány kifejezetten a hardcore módhoz kitalált „perket”, mint például a rémálmok, a klausztrofóbia és a csonttörés.

Könnyített navigáció híján a játékosoknak arra is jobban figyelniük kell majd, hogy merre kóborolnak, illetve még a nap állása lehet segítségükre a vidék bejárásában, de ennyi.

A Tournament mód és egyéb modding adalékok is készülőben vannak, de ezek majd csak valamikor a jövőben, további frissítésekkel kerülnek be. Ellenben a From The Ashes DLC júliusi megjelenése már egész közel, így az alábbi trailerrel kezdhetünk is ráhangolódni:

A Kingdom Come: Deliverance már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)