Jump to content

Intelgalaktikus akciókkal támad a Steam Summer Sale

2018. 06. 21. 14:15

Ahogy azt sejteni lehetett, a héten kezdetét vette a Steam Summer Sale, ami mellé ezúttal egy csomó meghódítandó bolygót és egy rakás kilőni való idegent is kaptunk.

Az idei Steam Nyári vásárnál a Valve csapata gondoskodni akart róla, hogy legyen mivel a felhasználóknak tölteni az idejük, ha épp nem a hihetetlen akciókon csodálkoznak vagy a bagóért megszerzett játékaikat játszák.

A jóslatok tehát beváltak. június 21-én elindult a Steam Summer Sale 2018, ami több ezezer akciós ajánlattal várja a kíváncsi fogyasztókat.

Hogy akkor mire is jó a főoldalról elérhető kis gügye idegenes játék? Először is, mindenféle kiegészítőt nyerhetünk amivel a saját avatarunk díszíthetjük, másrészt az idei Steam Summer Sale kártyák is így szerezhetők meg. Ha pedig elég időt fércelünk bele egy-egy bolygó meghódításába, akkor esélyt szerezhetünk néhány játék megnyerésére. A nyeremények bolygónként változnak, illetve az is számít, hogy mennyi időt és energiát öltünk bele a dologba. A megnyerhető játékok teljes listáját bolygókra lebontva itt találhatjuk meg, a játék hivatalos oldalán. A játékot az akció végéig űzhetjük, azaz július 5-ig.

Kellemes vadászatot!

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)