Jump to content

2020-ra várhatjuk az Xbox konzol következő generációját

2018. 06. 20. 12:52

Már régóta nem titok, hogy a Microsoft „titkos” Scarlett projektje az Xbox konzolok következő generációját takarja, de bármennyire is reménykedtek a rajongók, jövőre szinte biztosan nem készül el.

A Microsoft megint nagy bulit csapott az E3-on Phil Spencer vezetésével, de új konzolt azt most se hoztak. Persze anno legalább ott volt az Xbox One X, ami ügye ráfoghatjuk, hogy egy fél generációval feljebb van, mint a sima Xbox, de az igazán újdonság erejével ható, és valóban következő generációs Xbox iteráció, az továbbra se mutatta meg magát.

Sokan abban reménykedtek, hogy a nagy csend ellenére a Microsoft mégis csak előrukkol az idén valamivel, de ez konzol frontot illetően elmaradt. Ellenben akadnak olyanok, akik egy Scarlett kódnéven emlegetett projekttől várják a megváltást. Ha igazuk van, akkor ezt takarhatja a következő gen Xbox konzolt. Remény? Az van, de csak igen távoli, ugyanis, ha a Scarlett az is, aminek gondolják, akkor is csak 2020-ra lesz belőle valami, ami azt jelentené, hogy 2019-ben az E3-on megint maximum ábrándozás lesz, talán már némi ízelítővel fűszerezve. Talán.

Ami biztosnak tűnik, hogy lesz következő konzol, mert ügyebár hogy ne lenne, s ha lesz, akkor a Microsoft azt is megígérte, hogy visszafelé kompatibilitással tervezik meg, így szinten minden eddigi Xbox játék működni fog rajta. Ez is valami.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)