Jump to content

Néhányan nem fogadták repesve, hogy a Cyberpunk 2077 FPS lesz

2018. 06. 19. 15:19

Panaszkodó, bosszankodó emberek mindig akadnak, akiknek sose jó semmi, de még ennek tudatában is meglepő, hogy milyen sokan adtak elégedetlenségüknek hangot, amiért a Cyberpunk 2077 végül egy FPS játék lesz.

Hogy a CD Projekt RED ismét egy igazi minőségi munkával készül nekünk a Cyberpunk 2077 személyében, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az E3-on bemutatott elképesztő trailer, amit alább meg is leshetünk. Hogy akkor hogyan lehetséges, hogy néhányan még se várják örömest a játék érkezését, hovatovább már most előre kijelentették, hogy biztos nem veszik meg? Ennek legfőbb oka, hogy a CDPR rajongóinak egy része nem egy belső nézetes lövöldét várt.

A fejlesztők szerették volna érzékeltetni, hogy azért itt elsősorban egy RPG és csak másodsorban egy FPS játékról van szó, amit ők inkább firs-person RPG-nek, mint FPS-nek RPG elemekkel szánnak.

Ez azonban nem állította meg a kapcsolódó fórumokon és a közösségi médiában azokat a kommenteket, amik már előre temetik is a Cyberpunk 2077-et. „PFS=no buy.” – jelentették ki sokan. A hivatalos fórumon 74 oldalon át panaszkodnak az emberek már így jó előre, de például Redditen valamivel jobb a helyzet. Sokakat sokkolt, hogy a CDPR első olyan fontos és nagy kaliberű projektje, mint a Cyberpunk 2077 végül FPS lesz, ám itt azért már akadnak ellenérvek is. Sokan arra panaszkodnak, hogy egy sci-fi Witcher-t szerettek volna látni, de most az álmaik szertefoszlottak.

Igazából a CDPR még bármikor úgy dönthet, hogy hozzáadja a TPS nézetet, mint opciót a játékhoz vagy használhatnának a Deux EX játékoknál megszokott módszerhez hasonlót, ahol akkor vált át a kamera TPS-re, amikor fedezéket használnak a játékosok. Szerintünk az se lenne tragédia, ha nem lenne TPS nézet, elvégre így is lehet egy jó játékot csinálni, a Witcher sorozat után pedig igazán lehetnének az emberek egy kis bizalommal a CDPR felé.

A Cyberpunk 2077 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)