Jump to content

Új IP-t jelentett be a Bethesda

2018. 06. 12. 14:30

Jó ideje keringtek már pletykák arról, hogy a Bethesda valamiféle teljesen új játékkal készül előrukkolni a szokásos sorozatainak folytatása mellett. Az E3-on most végre kiderült, hogy ezek a hírek igazak lehettek.

Starfield bejelentve! A Bethesda a jelenleg futó sorozatainak folytatásán kívül egy új és nagy, valamint egyjátékos élményre kihelyezett játékkal készül. Az E3-on bemutatták az új IP első trailerét, ami természetesen szinte még semmit se árul el a játékról. A játék tényleges megjelenése még nagyon a messzi jövő témája. Ha minden igaz, akkor valahol a Rage 2, a Doom Eternal, a Fallout 76 és a Wolfenstein Youngblood után érkezik, tehát bőven lesz ideje a készítőknek még információkat csepegtetni.

A Starfield megjelenése még annyira messze, hogy azon se lennék meglepődve, ha legközelebb csak a 2019-es E3-on hallanánk felőle igazán. A Bethesda is csak olyan nagy szavakkal mesél róla, minthogy „next gen” játék, ami alátámaszthatja azokat a pletykákat, miszerint jövőre megérkeznek az újabb konzol generációk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)