Jump to content

Megjelenési dátumot kapott a We Happy Few

2018. 06. 11. 11:40

Már szinte nem is emlékszünk rá, de a We Happy Few még anno 2015-ben lett bejelentve, hogy aztán éveken át Xbox és Steam korai hozzáféréses címként boldogítsa a játékosokat. Ennek most vége. A játék végre meg fog jeleni.

A Microsoft egy vadonatúj trailer kíséretében harangozta be az ide E3-on, hogy a We happy Few augusztus 10-én jelenik meg , mint teljes játék.

Hosszú utat tett meg a We Happy Few. Januártól már nem is volt elérhető Steamen megvásárlásra, mert a játékot fejlesztő Compulsion Games szerint több időre volt szükségük a játék tökéletesítésére. A játék fejlesztői fontosnak tartották elkerülni, hogy játékuk a No Man's Sky sorsára jusson.  Ennek következményeként történt az is, hogy a játék megjelenését ismét el kellett tolni 2018. áprilisról. Új, igazán konkrét időpontot nem is kapott a játék, hogy mikorra készül el, csak annyit lehetett tudni, hogy majd valamikor a nyárra.

A friss hír után viszont már világos. Augusztus 10-én jön a We Happy Few teljes megjelenés Xbox One-ra és Windows 10-re. Meglátjuk megtérül-e végül a Microsoft eme befektetése.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)