Jump to content

World War 3 – A Battlefield stílusára hajazó modern FPS idén érkezik Steamre

2018. 05. 30. 11:09

A Farm 51, a Get Even és a Painkiller: Hell & Damnation játékok mögött álló stúdió bejelentette következő játékuk, a World War 3-at, ami a tervek szerint még az idén megjelenhet.

A World War 3, a szerencsétlen névválasztás ellenére, igazából egy egész jó merítés lehet a többszereplős FPS shooterek fajtájából, ami ráadásul stílusát tekintve olyasmi lesz, mint egy Battlefield játék

A játék fő módjában (Warzone) a gyalogos katonák mellett lesznek harci járművek is méghozzá a modern technológián alapulva. A fejlesztők olyan csapat alapú játékként képzelték el a World War 3-at, amiben fontos szerepet játszanak az egyes osztagok, főleg az olyan játékmódókban, mint amilyen a Recon lesz. A Recon tulajdonképpen a World War 3 battle royale játékmódja, amiben az osztagok egy-egy kiemelt fontosságú célpontont kell majd bevegyenek.

A játék esztétikailag és formatervezés szempontjából a való világ helyszíneiből merít az egyes pályákhoz. Eddig Berlin, Moszkva és Varsó merült fel, mint kiemelt terület. Lesz egy stratégiai, frakció harc alapú réteg is, ahol az egyes nemzetek érdekeit képviselve egy óriási világtérképen csaphatnak össze a játékosok, hogy megvédjék az ellenséges eröktől a területeiket, erőforrásaikat, illetve újakat hódítsanak el tőlük. Mindemellett a játékban nagy szerepet kap majd a személyre szabhatóság, legyen szó fegyverekről, egyenruháról és egyéb kiegészítőkről.

A World War 3 elvileg még az idén megjelenik Steam Korai Hozzáférés alatt. Ha többet szeretnénk megtudni róla, akkor azt itt, a hivatalos oldalon böngészve tehetjük meg.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)