Jump to content

Falloutos bejelentésre készül a Bethesda

2018. 05. 29. 19:36

Valami készül, valami rotyog a Bethesda stúdió Falloutos fazekában. Még nem tudni mi, nem tudni mikor, de a fejlesztők arra intenek minket, hogy legyünk résen.

A Bethesda Fallout csapata készül valamire, de hogy pontosan mire, azt még nem árulták el, viszont a Twittert használva felhívást intéztek a rajongók felé, miszerint „Please Stand By”.

Nos, akkor konspiráljunk. Mi is lehet ez a rejtélyes valami. Az biztos, hogy Fallout és ha kicsit konkrétabb teóriát szeretnénk rittyenteni, akkor adja magát, hogy így a Fallout 3 megjelenésének tízedik évfordulójának közeledtével talán egy Fallout 3 Remastered kiadás vagy esetleg valamiféle idevágó remake, szösszenet szökhet szárra hamarosan. Tovább erősíti ezt az elméletet, hogy a Bethesda már újrakevert néhányat a klasszikus szerepjátékai közül, de azért persze mérget még semmire se vennénk.

A másik lehetőség, hogy kapunk egy Fallout 5 bejelentést, de ez valahogy annyira mégse olyan valószínű. Érzésünk szerint azt sokkal nagyobb csinnadrattával készítenék elő, habár nyakunkon az idei E3, ami mondjuk pont ideális terep lenne egy ilyen bejelentésnek, szóval ezt se vessük el teljesen. Reménykedni elvégre egyelőre még nem bűn. Ami miatt mégis halovány ez a remény, hogy a Bethesda stúdió másik nagy sorozatának a következő része, az Elder Scrolls 6, már biztosan fejlesztés alatt áll, így vélhetően előbb fogunk erről hallani, mint egy új Fallout játékról.

A harmadik lehetőség, hogy valamiféle spin-off kerül elő, mint amilyen a Fallout Shelter. A Bethesda elvileg több kisebb projekten is dolgozik, amik közül az egyikről tudott, hogy mobil játék lesz, de azt senki nem mondta, hogy lesz-e köze a Fallout sorozathoz.

Egyelőre nem világos, hogy meddig s kell várnunk további információ morzsákra a stúdiótól, de június 10-én véget ér a Bethesda E3-as konferenciája, így ha előbb nem, addigra biztos kiderül, hogy miről is lenne itt szó.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)