Jump to content

Miami Street - A Microsoft új és ingyenes autós játéka, amit egyáltalán nem vártunk

2018. 05. 28. 07:14

Hallottál már a Microsoft Studios Miami Street nevezetű free-to-play autóversenyzős játékáról? Még nem? Nos, ezzel nem vagy egyedül, de nem is vesztettél sokat.

A Microsoft és autós játék, akkor Forza, igaz? Nem feltétlen. A Microsoft Studios mindenféle előzetes hacacáré nélkül kiadott egy új, ráadásul free-to-play versenyzős játékot PC-re, amit miután jobban megnéztünk, elgondolkoztunk, hogy kéne egy NEM ajánlott kategória neki. Ez a teljesen új játék Miami Sreet néven fut, amiben a nevéhez hűen Miami utcáin gyorsulhatunk a végtelenbe és tovább.

A játékot az Electric Square fejlesztette és előző héten került be a Windows Store kínálatába. Maga a játék meglehetősen egyszerű. A bal egérgombot lenyomva gyorsulhatunk, a lassításhoz pedig csak el kell engednünk. A kanyarodás és szinte minden más teljesen automatikus, így nekünk csak arra kell figyelni, hogy a megfelelő pillanatban nyomjuk vagy ne nyomjuk azt az egy egérgombot, na és persze van nitro is.

Hogy miért is free-to-play ez a játék? Nos, nem játszhatunk vele folyamatosan csak amíg energiával futja. Az energiánk töltődik, de csak lassan, viszont a kapitalista csavar, hogy van lehetőség valódi pénzért tölteni. Ha ezzel meg tudunk békélni, akkor cserébe kapunk egy nem túl bonyolult játékot, achievementekkel és felhő alapú mentéssel. Hogy hogy került ez PC-re, amikor tisztára mobil játéknak hangzik? Talán egy megkésett áprilisi tréfa..

(Forrás: eurogamer.net Kép Forrása: eurogamer.net)