Jump to content

Idén nyáron érkezik nyugatra a Monster Hunter Generations Ultimate

2018. 05. 10. 19:23

A Monster Hunter Generations Ultimate nem is olyan soká jön, lát és gyarapítja eggyel a Switch exkluzív címek listáját.

A Capcom bejelentette, hogy a Monster Hunter Generation Ultimate (Japánban 2017 augusztusában Moster Hunrer XX néven kiadott) című játékuk hamarosan Európában és Észak Amerikában is debütál. A játék nyugati megjelenésének várható időpontja valamikor idén augusztusra tehető, így egy évvel az eredeti megjelenéshez képest férhetnének hozzá az európai játékosok.

A játék teljes pompájával költözik át a nyugati világba. Támogatni fogja a helyi vezeték nélküli és az online többjátékos módokat, ahol három másik társukkal nézhetnek szembe a veszedelmekkel a játékosok. Még egy új, minden eddiginél sokkal veszélyesebb sárkány is elszabadul, hogy biztos legyen egy kis kihívás. Az új megjelenéssel egyetemben bemutatkozik egy új „G” küldetés szint. itt a játékosok a már eddig a játékból ismerős szörnyek többféle formájával nézhetnek szembe, amiket különböző mozdulatokkal és képességekkel gyűrhetnek le.

A Monster Hunter Generations Ultimate idén Augusztus 28-án jelenik meg Európában és Észak-Amerikában, kizárólag Switch-re. ha még nem ismernénk ezt a játékot, akkor Arekkz alábbi videója remek bemutatóként szolgálhat.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)