Jump to content

Egy újabb Fortnite csomagot zsebelhetnek be a Twitch Prime előfizetők

2018. 05. 09. 13:22

A Fortnite egyike napjaink legnépszerűbb és Twitch szempontjából legnézettebb játékainak, ami mindjárt két jó indok is, hogy miért lenne ismét nagyszerű párosítást a Twitch Prime előfizetés népszerűsítéséhez.

A Twitch bejelentette, hogy a mai naptól a Prime tagok egy Twitch Prime Pack #2 csomagot válthatnak ki a Fortnite videojátékukhoz. Ez a csomag, akárcsak az első, néhány olyan exkluzív skinnel lett kitömve, amit csak a Twitch Prime előfizetés mellé szerezhetnek meg a játékosok.

A csomag megszerzéséhez most is aktív Twitch Prime előfizetés szükséges. Ha ez megvan, akkor az Epic fiókunkat össze kell kötnünk a Twitch fiókunkkal, amit erre a linkre kattintva tehetünk meg. Fontos, hogy meggyőződjünk róla, hogy a megfelelő platformot jelöltük-e be, mert a játék ugyan elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, de mi csak az egyik platformon aktíválhatjuk be magunknak a Twitch Prime csomagot.  Ha jól jártunk el, akkor már csak rá kell kattintanunk a New Prime Loot ikonra, megkaparintani a jutalmunkat, aztán bejelentkezni Fortniteba és gyönyörködni benne.

Ha pedig már Fortinte, akkor a negyedik szezon második kihívás hete zajlik éppen, ami alatt rengeteg XP-t és Battle Stars pontot lehet összeszedni, nem is beszélve a limitált ideig elszabaditott Avengers: Infinity Wars eventről. Érdemes benézni.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)