Jump to content

A Lost sorozat szigetét hívta életre egy csapat Far Cry 5 modder

2018. 05. 07. 20:00

A Lost sorozat után bizonyára nem egy és nem is két embernek jutott már eszébe, hogy a csudába is, ebből egész jó kis videojáték lenne. Nos, néhány Far Cry 5 modder a puszta gondolatnál jóval tovább vitte ezt az ötletet.

A J.J. Abrams féle Lost és a Far Cry sorozat tulajdonképpen egész sok dologban hasonlít. Mindkettő távol a civilizációtól játszódik és mindkettő olyan történeti csavarokat tartogat, mintha betépett mókusokat szabadítottak volna oda néha a klaviatúrához. Ezeknek a hasonlatosságoknak a szemrevételezése után már talán annyira nem is meglepő, hogy néhány moddernek eszébe jutott, hogy el kéne készíteni az egész Lost szigetet Fry Cry 5 módra.

A Far Cry 5 pályaszerkesztőjével készült csoda nem igazán méretarányos, viszont cserébe megtalálunk minden a sorozatból ismerős helyet a Dharma intézet állomásától kedve a világítótornyon át. A Far Cry 5 Arcade map limitje miatt nem is lehet ez a kis Lost világ akkora, amekkorára a sorozatból emlékszünk, de a rajongók számára így is minden bizonnyal remek kis nosztalgiázást ígér.

A pálya letölthető „Lost TV Series” néven PS4-re, aztán a modder csapat készül, hogy majd frissítése a Vietnam DLC-hez is.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)