Jump to content

God of War - 3 nap alatt 3,1 millió eladott példány

2018. 05. 03. 20:13

Ki gondolta volna (naná hogy mindenki), de a God of War óriási siker lett. Hovatovább, úgy áll, hogy a God of War a legkelendőbb PS4 exkluzív a konzol eddigi történetében.

A God of War szépen nyugisan megjelengetett április 20-án, aztán mire bárki is feleszmélt volna, már el is adtak belőle 3,1 milliót a világon. Ehhez nem hetekre vagy hónapokra volt szüksége a Santa Monica Studio játéknak, csupán szűk három napra, így akinek van kalapja, az nyugodtan megemelheti nekik.

Szóval képzeljük csak bátran magunk elé, ahogy a sorozat rajongóinak milliói megrohamozzák a valódi és virtuális polcokat, hogy az elsők között fedezhessék fel Kratos legújabb istentelenül izgalmas kalandjait. Hát nem lenyűgöző?

A God of War nem mellesleg nagyszerű kritikákákat kapott, szóval már csak ezért, meg a sorozat eddigi jó hírneve miatt se ért senkit se igazán váratlanul, hogy jól teljesít eladások terén. Egy God of War játéktól nem is várna kevesebbet az ember, mint hogy generációjának egyik legsikeresebb játéka legyen.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)