Jump to content

A Remedy titokzatos új játéka már biztos ott lesz az E3-on

2018. 04. 30. 12:15

Egy új Alan Wake vagy a következő Quantum Break? Nem tudni még, hogy milyen játékkal készül a Remedy Entertainment, de azt már igen, hogy legkésőbb a 2018-as E3-on kiderül.

Kár is lenne tagadni, hogy a Remedy Entertainment egy rendkívül eredményes stúdió. Tőlük jöttek olyan slágerek, mint a Max Payne, a Quantum Break, no és persze a felejthetetlen Alan Wake. Így aztán teljesen érthető, hogy rengetegen várják, hogy kiderüljön, vajon mit is készítenek legközelbb a srácok? Annyit ugyanis biztosan tudni, hogy valami készül P7, azaz Project 7 kódnév alatt.

Sajnos azt még mindig nem tudnánk bizonyossággal megmondani, hogy mi is ez a titokzatos P7, de annyit már tudhatunk, hogy az idei E3-on érdemes lesz figyelni, ha a válaszokat keressük.

A PCGamesN riportja nemrég arról számolt be, hogy a Remedy Entertainment és a Microsoft partneri megállapodása véget ért, a P7-el egy másik kiadóhoz megy a stúdió. Ez az új kiadó az 505 Games, aki a P7-et az E3-as felhozatalának részeként listázta.

A P7-en kívül a Remedy jelenleg egy kevésbé titkos projekten is dolgozik. Ez ne lenne más, mint egy egyjátékos kampány a SmileGate CrossFire2-höz.

Egyelőre szinte semmilyen más részlet nincs a P7-el kapcsolatban csak várakozások, melyek szerint  a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezhet, valamikor 2019-ben.

Az E3 2018 június 12-töl június 14-ig tart majd. Reméljük a P7 végül olyasmi lesz, amire megérte várni a rajongóknak.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)