Jump to content

Mégis lesz kedvezmény a Dark Souls: Remastered árából

2018. 04. 25. 22:38

A Dark Souls: Remastered bejelentésének idején a Bandai Namco véletlen egy kínos helyzetbe hozta magát, amiből így utólag most mégis sikerült előnyt kovácsolni, miközben még a játékosok is örülhetnek.

Arról szól a fáma, hogy a Bandai Namco eredetileg nem akarta megosztani a Dark Souls: Remastered bejelentésekor, hogy esetleg kedvezményes áron adnák a felújított kiadást azoknak, akiknek megvan az eredeti játék, de véletlen mégis sikerült nekik. Ezt a hibát orvosolandón megpróbálták cáfolni, ami mondjuk nem sok pirospontot hozott nekik, ráadásul felesleges is volt, mert mint most kiderült, végül mégis csak úgy lesz, ahogy azt mindenki remélte.

 A Dark Souls: Remastered féláron, azaz 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják majd meg azok, akik már korábban megvették a Dark Souls: Prepare to Die kiadását a Steam áruházon keresztül.

A játék Remastered kiadása május 25-én fog megjeleni 40 dollárért, ami a fentiek értelmében az eredeti játékot birtokló fogyasztóknak csak 20 dollárba fog kerülni. Érdemes megjegyezni, hogy a játék új verziójának érkezésével a Prepare to Die verziót kivonják a Steam kínálatából.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)